Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

pondelok 12. septembra 2016

TJ FK Vyšné Opátske 1 - 1 Slavoj Trebišov

Pred zápasom si netrúfol nikto z prítomných predpovedať výsledok dnešného zápasu. My sme sa stotožňovali po väčšine z remízou, ale verili sme, že v silách tohto týmu je i plný bodový zisk, veď napokon obidve tými majú podobnú formu i keď domáci vyšperkovanú o doterajšiu neporaziteľnosť, zatiaľ čo náš Slavoj už chuť porážky v tomto ročníku okúsil.

Prvý polčas priniesol skôr taktické súboje než súboje na ihrisku i preto sa prvý polčas skončil 0:0.

V druhom polčase sa zvýšilo nasadenie obidvoch týmov, čo dokumentuje i pribúdanie žltých kariet na čo doplatil i náš Marek Oláh, ktorý sa po tvrdom súboji so súperom v 53. minúte zranil.

Prvý gól na našu radosť padol až v 73. minúte, keď sa opäť presadila letná posila Matúš Lorinčák a Slavoj mal tak sľubnú pozíciu do ďalšieho pokračovania zápasu. To by ale rozhodca musel nechať zápasu nastavený korektný meter.

Od nášho gólu sa z kartami akosi roztrhlo vrece, na čo doplatil náš Emil Osmanovič, ktorý tak v 77. minúte oslabil naše družstvo. Domáci ponúknutou možnosťou nepohrdli a v 85. minúte sa presadil domáci bombardér Radovan Bandžúch a vyrovnal na 1:1. Lenže to zo strany arbitra nebolo všetko v 90. minúte nariadil pokutový kop v prospech domácich. Po tomto nešťastnom rozhodnutí sa na trávniku zvrhla mela, na ktorú nadviazal v rozhovore s hlavným arbitrom stretnutia i náš hlavný tréner, za čo bol vykázaný zo striedačky. Enkláva našich fanúšikov vtrhla pri tomto rozruchu i na ihrisko, čo vyvolalo opäť vlnu diskusii. Domáci špílmacher Róbert Zeher však trestuhodne nevyužil ponúknutu šancu a skóre tak zostalo nezmenené 1:1. Vzápätí na to mali domáci zasa šancu rozhodnúť tento nervózny zápas, lenže viac než obetavým spôsobom túto šancu zmarila naša brankárska jednotka Jakub Giertl, ktorý i za cenu zranenia (odnášala ho sanitka) udržal remízu. Do brány teda nastúpil Erik Kolbas, ktorý v zostávajúcom čase udržal čisté konto a tak sa šláger kola skončil remízou ako sme aj očakávali.

Nuž bol to zápas z ktorého sme mohli vyťažiť víťazstvo, no napokon sme vzhľadom na priebeh radi i za remízu. Jeden vylúčený hráč, dve zranenia, jedna penalta, vykázaný tréner a protesty fanúšikov až priamo na hracej ploche, tak takýto dej zápasu dokumentuje vážnosť a nasadenie hráčov, funkcionárov, trénerov a fanúšikov.

Po tomto zápase sa stal prekvapivým lídrom súťaže Slovan Giraltovce s 19. bodmi a so skóre 17:4, lenže odohral o zápas viac ako Vyšné Opátske a náš Slavoj.

Slavoj zostáva na 3. mieste s 16. bodmi a so skóre 19:6

Vyšné Opátske sa prepadlo na 2. miesto a má 17 bodov a skóre 25:8

Viac o zápase na: TJ FK Vyšné Opátske 1:1 Slavoj Trebišov
















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára