Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

sobota 17. septembra 2016

Pred zápasom Slavoj Trebišov - MŠK Tesla Stropkov

Slavoj čaká v Neďeľu 18. septembra ďalší náročný zápas, keď v domácom prostredí vyzve tým Stropkova. V minulej sezóne sme boli svedkami hotovej gólovej kanonády na obidvoch stranách. V prvom zápase triumfoval domáci Stropkov nad v tej dobe zdecimovaným Slavojom 5:0, no Slavoj zasa triumfoval na svojej pôde 6:0. No tento krát sa takéto gólové hody neočakávajú aj keď by sme boli radi za toľko gólov v bráne Stropkova. Tentokrát pôjde o stretnutie tretieho týmu tabuľky proti šiestemu.


Analýza:

SLAVOJ TREBIŠOV

V týždni ukončil pohárové ambície, keď podľahol Slovenským Ďarmotam na ich pôde 2:0. Treba však dodať, že nastúpil v oklieštenej zostave pre zranenia brankára Giertla a Oláha. Z menovanej dvojice by mal byť k dispozícii minimálne brankára Jakub Giertl. V poslednom ligovom kole Slavoj remizoval v nervóznom šlágri kola na ihrisku Vyšného Opátskeho 1:1. Zostáva teda na 3. mieste tabuľky so skóre 19:6.

MŠK TESLA STROPKOV

V poslednom zápase dokázal poraziť na domácej pôde Vranov nad Topľou 1:0. Pripomínajú Slavoj z minuloročnej jarnej časti. Síce sú na 6. mieste, ale dokázali hrať s Vyšným Opátskym dlho vyrovnanú partiu no napokon prehrali 2:1. Majú pôsobivé skóre, čo sa týka defenzívy  13:3.

My očakávame veľmi vyrovnané stretnutie, ktoré môže rozhodnúť jeden jediný gól, ale u týchto týmov to môže vyzerať i na väčšie gólové hody ale to je teraz veľmi nepravdepodobné.

SLAVOJ DO TOHO!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára