Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

sobota 10. septembra 2016

Pred zápasom TJ FK Vyšné Opátske - Slavoj Trebišov

Tak tento zápas 8. kola III ligy Východ sa nedá nazvať ináč ako šlágrom kola. Domáce Vyšné Opátske do neho vstupuje ako líder celej ligy, keď v siedmych zápasoch ani raz neprehralo. Podobne je na tom aj Slavoj, lenže ten padol v 3. kole na ihrisku mladíkov z Prešova B. Ide teda o súboj medzi 1. a 3. týmom v tabuľke.

Bolestná spomienka na tento zápas pre nás fanúšikov Slavoja je z dňa 29. 08. 2015, kedy sa náš Slavoj trápil na všetkých postoch a odniesol si z pôdy Vyšného Opátskeho najvyššiu prehru v  104 ročnej histórii klubu 10:0.

Analýza:

TJ FK VYŠNÉ OPÁTSKE

Sa nachádza na prvom mieste, keď po šiestich kolách má bilanciu 6 výhier so skóre 24:7. Posledné dva zápasy proti Stropkovu a proti Vranovu však vyhrali iba 2:1 a zvlášť vo Vranove im to domáci uľahčili svojimi chybami, nebyť ktorých by sa zápas zrejme skončil nerozhodne. Opátske ma vo svojich radoch veľmi nebezpečných útočníkov ako Róbert Zeher, ktorý strelil zatiaľ 5 gólov rovnako ako Miroslav Seman no ešte nebezpečnejším hrotom na strane hostí je jednoznačne Radovan Bandžúch, ktorý strelil dokonca 8 gólov a Lukáš Urban, ktorý trafil do čierneho 4 krát. Ofenzívna sila teda Opátskemu rozhodne nechýba, zato v obrane to až také hviezdne nie je ale napokon najlepšia obrana je útok.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt TJ FK vyšné opátske

SLAVOJ TREBIŠOV

Má o zápas a o bod menej ako druhé Giraltovce a preto sa nachádza na treťom mieste, keď v šiestich zápasoch zaznamenal 5 výhier a 1 prehru so skóre 18:5. Trénera Urbana určite môžu tešiť návraty zranených hráčov Emila Osmanoviča, ktorý zasiahol už v druhom polčase proti Plavnici a Igora Dragulu, ktorý ešte ostal na striedačke. Naďalej ale trvá absencia Edina Mujkoviča. Je jasné, že Slavoj musí podať v obrane nadpriemerný výkon ak chce pomýšľať na body v Opátskom.

Hráči a trenéri si uvedomujú dôležitosť zápasu, čo bolo badateľné už i na domácich tréningoch A mužstva. Vedenie rovnako a preto pripravilo pre najvernejších autobusový výjazd do Vyšného Opátskeho, aby mali hráči Slavoja podporu v takomto dôležitom zápase.

V tomto zápase jednoducho favorit neexistuje a prípradná remíza len veľmi slabo ovplyvní podobu tabuľke. My ale veríme Slavoju že na pôde Vyšného Opátske dokáže minimálne bodovať.

SLAVOJ DO TOHO!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára