Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

nedeľa 4. septembra 2016

Slavoj Trebišov 3 - 0 FK Družstevník Plavnica

Výsledok zápasu je jednoznačný, ale každý fanúšik by po zápase bol nadmieru spokojný i s výsledkom 1:0 alebo ešte s ako tak akceptovateľným 0:0. Nervóznejší zápas som na štadióne Slavoja ešte v živote nevidel. Prvých 20 minút bojoval Slavoj sám so sebou, nakoľko evidentná týždňová pauza od súťažného zápasu bola na prvý pohľad viditeľná. Súperovi hráči často zdržovali hru zbytočným simulovaním po fauloch domácich a brankár hostí si taktiež dával dosť načas s výkopmi, nervóznu atmosféru zápasu podtrhoval aj výkon arbitrov, ktorí bol slušne povedané podpriemerný i pre okresnú divíziu. Diváci dávali rozhodcovi svoju nespokojnosť po chybných výrokoch ako napr. žltá karta pre Pavla Ruskovského, ktorý ju videl preto, lebo pomáhal súperovemu hráčovi na nohy alebo už spomínané zdržovanie hry hosťujúceho brankára Beňa, za ktoré mimochodom neuvidel ani žltú kartu. Po tých dvadsiatich minútach sa Slavoj snažil hrať futbal, lenže konsolidovaná obrana hostí, ktorí bránili doslova v jedenástich mužoch bola neprekonateľná. Po polčasovom výsledku 0:0 bola frustrácia a znechutenie viditeľné i na samotných hráčoch a trénerovi domácich u divákov to bolo úplne opodstatnené.

Hneď v úvode druhého polčasu bol vystriedaný Lopez Da Silva Junior, domáci hráč, ktorému toto stretnutie vôbec nevychádzalo a nahradil ho navrátilec po zranení Emil Osmanovič. Ofenzívna snaha Slavoja vrcholila práve v druhom polčase, kedy visel gól domácich doslova vo vzduchu. Dobíjanie bránkoviska hostí bolo až komické a smola a nervozita z prípadného neúspechu sa domácim lepila na kopačky.

Zlom prišiel až v 74. minúte kedy prišlo najlepšie rozhodnutie hlavného arbitra Dávida Matiho v zápase, kedy po páde v súperovej 16cke po chvíľke váhania nariadil pokutový kop v prospech domácich a ktorý premenil sám faulovaný Pavol Ruskovský. Od tej chvíle nervozita z domácich kopačiek opadla a hráči začali konečne hrať futbal s pred týždňa. Po tomto zásahu bola posilnená defenzíva o Vlastimila Pačutu, ktorý vystriedal Lukáša Jacka.

V 88. minúte zlomil smolu a nervozitu definitívne domáci Matúš Lorinčák, ktorí skóroval na 2:0

V 90. minute ešte došlo k symbolickému striedaniu, po ktorom bol vystriedaný strelec druhého gólu Matúš Lorinčák za skúseného Martina Čižmára. Neubehla ani minúta a v pokutovom území súpera dostal ideálnu prihrávku Čižmár, ktorý stanovil konečne skóre 3:0 bolo to teda veľmi vydarené striedanie.

Konečný výsledok 3:0 bol pre hosti až príliš krutý, nakoľko dlho siahali na bod, no nakoniec dosiahli druhú prehru v sezóne.

Slavoj si predsa len zaslúžil viac vyhrať a prípadná remíza by bola samozrejme sklamaním.
500 platiacich divákov teda napokon odchádzalo spokojne až na zhruba 5 fanúšikov hosťujúceho družstva ale to je futbal.

Slavoj Trebišov sa po tejto výhre nachádza na 3. mieste so ziskom 15 bodov a so skóre 18:5 na druhé Giraltovce, ktoré ale odohrali o zápas viac stráca jediný bod a na vedúce Vyšné Opátske stráca 3 body.

FK Družstevník Plavnica sa po prehre nachádza rovnako ako pred zápasom na 12. mieste so ziskom 4 bodov a so skóre 11:12.

Viac o zápase na: Slavoj Trebišov 3:0 FK Družstevník Plavnica

 

 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára