Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

piatok 30. septembra 2016

Pred zápasom Slavoj Trebišov - FK Svit

Súboj tretieho týmu s piatym okorení popoludnie v Trebišove. Píšem samozrejme o našom Slavoji, ktorý na domácej pôde vyzve nováčika súťaže zo Svitu. V minulom kole Svit doma remizoval s trápiacou sa Sninou 2:2.

Slavoj prehral derby na pôde Vranova najtesnejším rozdielom 1:0. Domáci sú v svojom stánku zatiaľ 100%ný a my veríme, že sa na tom nebude nič meniť.

Svit ako nováčik súťaže v úvodných kolách prekvapoval i keď v ďalšom priebehu mu pomaly začal dochádzať dych. Ide o náročného protivníka.

Štadión Slavoj Trebišov - Trebišov

Analýza:

SLAVOJ TREBIŠOV

Prehral vo Vranove nad Topľou 1:0 a bude sa tak chcieť domácim fanúšikom revanšovať za prehrané derby. V bráne by mal dostať priestor Jakub Giertl, i keď jeho náhradník Erik Kolbas ukázal svoje kvality. Štart Mareka Oláha je naďalej otázny. Slavoju bude naďalej chýbať tréner Martin Urban, ktorému stále plynie disciplinárny trest. Slavoj by mal uhájiť na domácej pôde výhru.

FK SVIT

Ako nováčik môže byť s 5. miestom spokojný i keď výsledky zo začiatku sezóny ukazovali i na vyššie umiestnenia. Ide o nevyspitateľného súpera. Svit môže v Trebišove uhrať remízu, čo je momentálne jeho najčastejší výsledok v III Lige Východ.

Slavoj odohrá domáci zápas a preto veríme že domáca neporaziteľnosť ostane naďalej na strane týmu zo Zemplína teda nášho Slavoja.

Zápas sa odohrá Sobotu 1. Októbra o 14:30. Všetci fanúšikovia sú vítaný.

SLAVOJ DO TOHO!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára