Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

nedeľa 25. septembra 2016

MFK Vranov nad Topľou 1 - 0 Slavoj Trebišov

Derby sa skončilo klasickým futbalovým výsledkom 1:0. Tento zápas bol smolný už hneď od začiatku, keď bol na jeho pískanie evidentne vybraný zaujatý sudí a to už je druhý takýto prípad za posledné dva zápasy vonku. Nech sa rozhodcovská komisia zamyslí, či má zmysel hrať ďalšie kolá súťaže, keď do postupu je silou mocou tlačený klub z predmestia Košíc a tradičné Košické kluby ako Lokomotíva a VSS Košice hrajú mimo Košíc. Ale späť k zápasu.

Do zápasu nezasiahol Jakub Giertl, ktorý ešte dostal voľno po zranení, ktoré utrpel ešte v zápase s Vyšným Opátskym a úplne mimo nominácie na zápas skončil i ďalší hráč z tohoto zápasu Marek Oláh, ktorého zranenie si vyžaduje dlhšiu rehabilitáciu.

Smoliarom tohto zápasu bol jednoznačne náš Igor Dragula, ktorý najprv zahral nešťastne rukou v 16tke po čom dostal žltú kartu a kopala sa samozrejme i penalta proti Slavoju, ktorú premenil Peter Kokočák a domáci sa tak dostali do vedenia 1:0.

Po zmene strán v 55. minúte druhá žltá karta pre Igora Dragula stopla výrazne naše ofenzívne plány do zbytku zápasu. Napriek tomu hráči bojovali ďalej s nevôľou osudu a hlavného rozhodcu a v posledných 20. minútach zápasu dostávali Vranov do poriadneho tlaku. Lenže napokon z neho nič nepadlo a Slavoj zaznamenal druhú prehru v tejto sezóne.

Do hry zasiahol po dlhej dobe navrátilec po zranení Edin Mujkovič, naopak náš tým opustil Dino Trajkovsky, ktorý sa stal novou posilou treťoligoveho Makova a do zápasu nezasiahol ani Pavol Ruskovský spolu s Emilom Osmanovičom.

Martin Urban, tréner Slavoja opäť sledoval zápas len zo striedačky kvôli 5 zápasovému trestu ešte zo zápasu s Vyšným Opátskym, po ktorom dostal Slavoj i pokutu 400€ za vnik jeho fanúšikov na hraciu plochu, zato usporiadatelia z Vyšného Opátskeho za evidentné podcenenie situácie nevideli ani len napomenutie. Aj to je ukážka pre koho sa hrá v III Lige Východ.

Viac o zápase na: MFK Vranov nad Topľou 1 - 0 Slavoj Trebišov








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára