Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

piatok 23. septembra 2016

Pred tradičným derby

V posledných rokoch nie sú k videniu väčšie derby ako medzi Vranovom a Trebišovom. Blízka geografická poloha oboch miest len utvrdzuje rivalitu medzi nimi a to platí i vo svete športu. Už túto sobotu o 15:00 vo Vranove nad Topľou budeme svedkami ďalšieho zápasu týchto rivalov. Výsledky domácich sú zatiaľ mierne za očakávaniami ale pred derby zápasmi favorit neexistuje.


Analýza:

MFK VRANOV NAD TOPĽOU

Futbalová verejnosť nemôže byť spokojná s aktuálnym 10. miestom v tabuľke III Ligy Východ s bilanciou 3 výhry, 3 remízy a 3 prehry a so skóre 13:8 sa nachádza na už spomínanej 10. priečke.  V poslednom kole dokázali jeho hráči doma poraziť nováčika so Svitu 1:0.

Celkovo je tým Vranova nad Topľou veľmi kvalitný a ak ma o motiváciu postarané tak dokáže poriadne potrápiť favorita, čo predviedol aj v Slovnaft Cupe, kde na domácej pôde prehral so Slovanom Bratislava až na penalty. V bráne majú kvalitnú brankársku stálicu Erika Maká, minuloročný najlepší gólman III Ligy Východ a v predu zasa veľmi kvalitného útočníka Mareka Dobranského. Domáci budú mať v tomto zápase o motiváciu postarané, veď ide o derby zápas.

SLAVOJ TREBIŠOV

Sa nachádza na 2. mieste s bilanciou 6 výhier, 1 remíza a 1 prehra a so skóre 24:6. V poslednom kole triumfoval výber Slavoja nad Stropkovom jednoznačne 5:0 a to do tohto zápasu inkasoval Stropkov iba 3 góly z toho 2 vo Vyšnom Opátskom. Fanúšikovia, funkcionári a tréneri môžu byť s doterajším účinkovaním Slavoja spokojný. Ofenzíva funguje a to isté sa dá povedať i o defenzíve. Navyše teší návrat zranených hráčov do zostavy. Slavoj do zápasu nastúpi bez trénera Martina Urbana, ktorému stále plynie zákaz na lavičke, ale už jeho neprítomnosť na striedačke v zápase proti Stropkovu nebola absolútne viditeľná a hráči plnili pokyny dokonale. V tomto zápase by mal nastúpiť aj brankár Jakub Giertl. V posledných rokoch sa Slavoju proti Vranovu darilo. V minulom roku najprv prehral 10. Októbra vo Vranove 3:2 napriek tomu že ešte v 79. minúte viedol 1:2, no vzápätí 22. Mája na domácej pôde triumfoval Slavoj najtesnejším výsledkom 1:0.

A tú sú výsledky zápasov oboch mužstiev z posledných sezón.

22. 05. 2016 Slavoj Trebišov 1 - 0 MFK Vranov nad Topľou
10. 10. 2015 MFK Vranov nad Topľou 3 - 2 Slavoj Trebišov
10. 05. 2014 MFK Vranov nad Topľou 1 - 3 Slavoj Trebišov
06. 10. 2013 Slavoj Trebišov 3 - 1 MFK Vranov nad Topľou
12. 05. 2013 MFK Vranov nad Topľou 1 - 1 Slavoj Trebišov
06. 10. 2012 Slavoj Trebišov 3 - 0 MFK Vranov nad topľou

Derby nepozná favorita.

Týmto pozývame fanúšikov Slavoj na štadión Vranova nad Topľou, aby podporili svoje mužstvo a pokúsili sa mu vytvoriť domáce prostredie fandením a skandovaním.

SLAVOJ DO TOHO!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára