Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

streda 14. septembra 2016

Pred tretím kolom Slovnaft Cupu

Žreb 3. kola Slovnaft Cupu nám zas priniesol ďalekú cestu, no tentokrát nie hore na sever ale dole na juh do Slovenský Ďarmot, kde sa stretneme s domácim FK Slovenské Ďarmoty, ktorého hráči hrajú 4. ligu. Ide o prvý zápas medzi oboma týmami vôbec v histórii. Domáci budú mať určite veľkú motiváciu vyhrať tento zápas a v ďalšom kole sa stretnúť so súperom zvučnejšieho mena no to isté platí i o hosťujúcom Slavoji, ktorý by rad potešil svojich fanúšikov. Predpokladáme, že to bude klasický pohárový zápas teda sa bude hrať v plnom nasadení a vypúšťanie súbojov zrejme nehrozí.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt fk slovenské ďarmoty

Analýza:

FK SLOVENSKÉ ĎARMOTY

Je lídrom 4 ligy keď v 6. kolách zaznamenal 5 výhier a 1 remízu so skóre 13:4, čo dokazuje, že rozhodne nepôjde o žiadny slabý tým. V 6. kole triumfovali na pôde MFK Revúca 1:3 a sú teda víťazne naladený na náš Slavoj. Navyše v pohári dokázali poraziť i 2. ligovú Hanisku 4:0. Mohlo by im pomôcť i ďaleké cestovanie Slavoja a zranenia, ktoré nastali v poslednom ligovom zápase.

SLAVOJ TREBIŠOV

Sa nachádza na 3. mieste III ligy skupiny Východ. Odohrali sme veľmi náročné stretnutie vo Vyšnom Opátskom, ktoré sa napokon skončilo nerozhodne 1:1 a po ktorom má zranených brankára Giertla a Oláha, ktorý zrejme do zápasu nezasiahnu. Ďaleká cesta nám určite nepomôže k výkonu, ale hráči sa určite pokúsia vyhrať tento zápas a dostať tak 4. kolo Slovnaft Cupu do Trebišova a možno sa nám pošťastí i zvučný súper.

SLAVOJ DO TOHO!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára