Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

pondelok 19. septembra 2016

Slavoj Trebišov 5 - 0 MŠK Tesla Stropkov

Už pred úvodným výkopom boli badateľné následky zápasu vo Vyšnom Opátskom, po ktorom bol domáci tréner A mužstva Martin Urban suspendovaný na 5 zápasov a tak nemohol byť prítomný na striedačke domácich a hru dirigoval z poza plota oddeľujúceho trávnik. Bolo zrejmé, že do zápasu nezasiahne Jakub Giertl, ktorý je už síce v poriadku ale netreba riskovať. Na brankárskom poste teda dostal dôveru veľmi kvalitný Erik Kolbas a k videniu bola i nová posila Slavoja z 1. ligového Bardejova Juraj Kuhajdík. Pre zranenie z Vyšného Opátskeho chýbal v zostave aj Marek Oláh na miesto ktorého dostal priestor navrátilec po zranení Igor Dragula.

Začiatok zápasu bol z pohľadu Slavoja tradičný náporový ale súper dokázal vyrážať do nebezpečných protiútokov.

V 17. minúte sa dostal k odrazenej lopte domáci Matúš Lorinčák pre ktorého nebolo problémom zavesiť a Slavoj tak vyhrával 1:0.

Stropkov hrozil prevažne po stratách lôpt v strede ihriska a dokázal tak ohroziť domáceho brankára Kolbasa. Stav prvého polčasu ale ostal 1:0

Do druhého polčasu Slavoj ešte zvýšil svoju nátlakovú hru a hneď v 49. minúte sa presadil domáci Lopez Da Silva Junior a upravil tak na 2:0. Slavoj vyvíjal svoje útočné výpady prevažne po pravej strane, kde dominovala dvojica Lukáš Jacko a Pavol Ruskovský z ktorých prvý menovaný v 62. minúte skóroval a Slavoj tak šiel do pohodlného vedenia 3:0. V tej chvíli súper absolútne stratil koncentráciu a to bola voda na mlyn domácim hráčom. Ďalší gól zaznamenal v 70. minúte opäť Matúš Lorinčák, ktorý skóroval tentokrát hlavou. V zápätí sa dostal do tutovky Pavol Ruskovský ale zlyhal. V 71. minúte bol vystriedaný práve Ruskovský na ktorého miesto sa postavil skúsený Martin Čižmár, ktorý okamžite v 75. minúte zavesil vyrazenú strelu hosťujúceho brankára Mydlu pod brvno a završil tak výsledok na 5:0 pre domáci Slavoj. Na trávnik sa dostali ešte v 72. minúte aj Dino Trajkovsky a Vlastimil Pačuta, ktorí nahradili Juniora a Dragulu.

Stropkov pred týmto zápasom inkasoval iba 3 góly no v tomto inkasoval hneď 5x a Slavoj tak ukázal kvalitu. V dobrom svetle sa predviedla aj posila z Bardejova Juraj Kuhajdík.

Slavoj sa touto výhrou posunul na 2. miesto nakoľko Vyšné Opátske iba remizovalo v Sabinove 1:1. Ligu vedú stále Giraltovce ale na Slavoj majú o zápas viac a tak sa môže Slavoj dokonca vyšvihnúť na prvú priečku v tabuľke.

Tak veľa zdaru v ďalších zápasoch a SLAVOJ DO TOHO!

Viac o zápase na: Slavoj Trebišov 5:0 MŠK Tesla Stropkov





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára