Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

sobota 8. októbra 2016

Slavoj Trebišov 5 - 0 MFK Slovan Sabinov

Slavoj si poradil so Sabinovom jednoznačne, keď hostia nemali za celý zápas ani jednu priamo strelu do priestoru brány. Neskutočný výkon podal už náš ostrostrelec Matúš Lorinčák, ktorý zaznamenal hetrik a stal sa s 11. gólmi v 11. zápasoch najlepším strelcom súťaže. A keďže tretieVyšné Opátske remizovalo v šlágri 12. kola s prvými Giraltovcami tak sa Slavoj Trebišov posunul na prvú priečku v tabuľke!

V chladnom počasí sa hral zápas druhého týmu tabuľky so šiestym i keď konečný výsledok a hra hostí skôr ukazuje že šieste miesto v tabuľke je úspechom. Na zápase bola prítomná i pätica najvernejších fanúšikov zo Sabinova, ktorá sa však radosti z gólu nedočkala, ale sympatické bolo, že fandili i za nepriaznivého stavu.

Zápas začal domáci tým ako už tradične ofenzívne čoho výsledkom bol gól už v 3. minúte, kedy sa presadil domáci útočník Martin Čižmár a prvýkrát prekonal tak exbrankársku jednotku Slavoja Emila Sudimáka.

Slavoj naďalej diktoval hru a ďalší gól pridal ostrostrelec Matúš Lorinčák v 15. minúte a zvyšoval tak na 2:0. Matúš Lorinčák bol v tomto zápase naozaj pri chuti, keď v 30. minúte zvyšoval na 3:0. To bol i polčasový výsledok, ktorý dával domácim pokoj do ďalšieho priebehu zápasu.

V 48. minúte prišiel nešťastný moment pre hosťujúceho brankára Emila Sudimáka, keď pri rozohrávke podbehol loptu a vzápätí sa urputne snažil zabrániť jej v ceste do brány, čo sa mu i podarilo lenže domáci Pavol Ruskovský bol rýchlejší a aj napriek skrumáži, ktorá vznikla pred bránou hostí dokázal pohodlne skórovať a zvýšil tak na 4:0. Tento gól išiel jednoznačne na vrúb Emila Sudimáka. V nasledujúcom priebehu zápasu dokázal ešte Sudimák zlikvidovať strelecké pokusy Čižmára, Juniora a zvlášť sa vyznamenal pri dvoch strelách Pavla Ruskovského.

 Aktívna trojica v tomto zápase Ruskovský, Kulich a Lorinčák ale dokázala vymyslieť v 74. minúte pohľadnú akciu na ktorej konci bol Matúš Lorinčák, ktorý zaznamenal hetrik a zároveň i 11. sezónny gól a stal sa najlepším strelcom celej III ligy Východ. Po tomto góle bolo de facto už po zápase a stav stretnutia 5:0 už zotrval. Výsledok zápasu Vyšné Opátske 1:1 Giraltovce znamená, že Slavoj Trebišov sa dostal po 12. kole na 1. priečku tabuľky GRATULUJEME.











Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára