Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

nedeľa 23. októbra 2016

Slavoj Trebišov1 - 0 TJ FK Veľké Revištia

Report pred zápasom sa tentokrát nekonal, nakoľko som pracovne zaneprázdnený, ale v konečnom dôsledku by zrejme nevypovedal správne o priebehu zápasu, ktorého som bol svedkom.

Hostia z Veľkých Revíšť (MFK Zemplín Michalovce B) sa síce nachádzajú na 10. mieste ligového pelotónu, ale z predvedenej hry by som ich pasoval niekde k 5. miestu v tabuľke. Omladina, ktorú skúšajú Michalovčania vo Veľkých Revištiach naozaj disponuje vysokou kvalitou hry. Jediným záporom je možno neskúsenosť tohoto mladého celku, ktorý je tvorený z mladých hráčov z okolia a ukrajinov, ktorí sú v Michalovciach na skúšku. Veď za hostí hraje aj náš odchovanec Martin Kolesár.

V úvode zápasu sa obe tými snažili o útočnú hru, ale toto snaženie sťažovali podmienky a kvalita domáceho trávnika. Slavoj dobýjal súpera prevažne po krídlach a mladíci z Veľkých Revíšť  zasa ukazovali skvelú techniku v strede ihriska, ale do šancí sa z nej nedostávali. Po 20. minúte sa Slavoj predsa len dostal do šance, keď po rohovom kope hlavičkoval Martin Čižmár nad bránu hostí. Do ďalšej šance sa zasa dostal strelec domácich Matúš Lorinčák, ktorý však prestrelil bránu v dobrej pozícii. Napokon sa ale domáci kolektív dočkal v 35. minúte Matúš Lorinčák, ktorý potrestal nedorozumenie hosťujúcej obrany a Slavoj tak vyhrával 1:0.

Druhé dejstvo začali mladíci z Veľkých Revíšť aktívnejšie ako domáci kolektív a domáci brankár Jakub Giertl mal plné ruky práce. Mladíci ďalej dobýjali priestor domácej bránky a zatlačili domácich hráčov až na svoju polovicu. Najnáročnejšie súboje prebiehali v strede ihriska, ktoré začínalo vo vysokom tempe hry pripomínať oranisko. Našťastie väčšinu súbojov v strede ihriska vyhral Tomáš Opiela, ktorý patrí medzi mužov zápasu. Príchodom Lukáša Kulicha sa domáci kolektív pokúšal o útočné akcie, lenže domáci hľadali až príliš často Matúša Lorinčáka a nepokúšali sa sami vystreliť na bránu. Dobrú príležitosť na navýšenie stavu mal Osmanovič, ktorého hlavička skončila na hráčovi, inak by skončila v bráne. Po týchto výpadoch nasledoval opäť tlak mladíkov, ktorí boli v zakončení našťastie neistý a skvelo sa pri nich vyznamenal Jakub Giertl. V 86. minúte mal dobrú pozíciu Tomáš Opiela a poriadne preveril hosťujúceho brankára. 

Hvizd rozhodcu v 91. minúte znamenal veľkú úľavu pre hráčov, fanúšikov a funkcionárov Slavoja. Slavoj získal 3 body, ale zápas to nebol jednoznačný. Hostia posilnený o hráčov z Michaloviec podaly viac než sympatický výkon.

Táto výhra znamená, že Slavoj Trebišov z 15. domácich zápasov v kalednárnom roku v 14 prípadoch zvíťazil a v 1 zaznamenal remízu (0:0 s Vyšným Opátskym). DOMA BOL SLAVOJ V ROKU 2016 100%. No súťaž ide ďalej a už v 15. kole sa predstavia hráči Slavoja v súboji o 1. miesto na pôde Giraltoviec a v poslednom 16. kole jesennej časti ligy ich čaká DERBY zápas na pôde Veľkého Horeša. Po 14. kole sa Slavoj Trebišov opäť nachádza na PRVOM MIESTE v tabuľke.












Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára