Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

sobota 29. októbra 2016

MFK Slovan Giraltovce 0 - 1 Slavoj Trebišov

Je za nami najväčší zápas jesene, v ktorom sme triumfovali na vonkajšej pôde najtesnejším výsledkom 0:1. Domáci kolektív, ktorý je tvorený mladými hráčmi s duchom pre kolektív Slavoju dlho odolávali a rozuzlenie zápasu prišlo až v poslednej 5 - minútovke zápasu.

Prvý polčas priniesol bojovný až obetavý výkon oboch týmov, ktoré si boli vedomé dôležitosti zápasu. Tempo hry bolo na vysokej úrovni ale napriek tomu si ani jeden z celkov nevypracoval žiadnu vyloženú šancu.

V druhom polčase to už bolo buď alebo a množili sa aj štandardné situácie na oboch stranách. Treba však dodať, že rozhodcovia podali veľmi korektný výkon a nepískali podľa žiadnej zaujatosti ako sme tomu už boli v minulých zápasoch svedkami.

Rozuzlenie prišlo až v 86. minúte a to po rohovom kope, ktorý letel priamo na hlavu Emila Osmanoviča a ten ako hlavičkový špecialista nemal problém loptu usmerniť do brány domácich. Záver zápasu si už kolektív Slavoja postrážil a po výhre 1:0 si udržal prvé miesto v tabuľke.

V poslednom kole jesennej časti Slavoj Trebišov cestuje na pôdu Veľkého Horeša, kde sa v derby zápase rozlúči s jesennou časťou. Ešte nie je isté, či to bude z prvého miesta v tabuľke, nakoľko Giraltovce majú ešte okrem posledného kola jeden zápas k dobru a sice s Vranovom nad Topľou, ktorý bol odložený pre nespôsobilý terén na 12. 11. 2016

MY samozrejme prajeme chlapcom úspešný výsledok i na pôde Veľkého Horeša a veríme, že prezimujeme na 1. priečke ligového pelotónu. Česť porazeným Giraltovčanom, lebo ich kolektívna hra a súdržnosť dokáže skomplikovať hru nejednému súperovi.

Fotka používateľa Amatérske fotky Slavoj Trebišov.

Fotka používateľa Amatérske fotky Slavoj Trebišov.

Fotka používateľa Amatérske fotky Slavoj Trebišov.

Fotka používateľa Amatérske fotky Slavoj Trebišov.

Fotka používateľa Amatérske fotky Slavoj Trebišov.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára