Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

piatok 7. októbra 2016

Pred zápasom Slavoj Trebišov - MFK Slovan Sabinov

Slavoj Trebišov odohrá druhý zápas za sebou na domácej pôde tentokrát privíta MFK Slovan Sabinov. Domáci sú zatiaľ v doterajšom priebehu doma 100 percentný i keď naposledy s nimi bojoval nováčik zo Svitu veľmi urputne o body. Napokon ale zostali 3 body doma na radosť fanúšikov a funkcionárov Slavoja.

Zápas bude mať veľmi pikantnú príchuť pre Emila Sudimáka, niekdajšieho brankára Slavoja Trebišov, ktorý momentálne oblieka dres hostí zo Sabinova.


Analýza:

SLAVOJ TREBIŠOV

V doterajšom priebehu súťaže nestratil na domácej pôde ani bod a tak vytvoril zo svojho štadióna nedobytnú pevnosť. Zvlášť nebezpečný hráč v ofenzíve je Matúš Lorinčák, ktorý nastrieľal doposiaľ 8 gólov. Do zápasu by už mohol zasiahnuť aj Marek Oláh, ktorý už by mal byť po zranení v poriadku.

MFK SLOVAN SABINOV

Hostia sú povzbudený výhrou z domáceho prostredia, keď v minulom kole porazili MFK Vranov nad Topľou vysoko 4:0. Hetrikom sa zaskvel domáci útočník Martin Strelec, ktorý bude patriť k najnebezpečnejším hráčom hostí. Brankár Emil Sudimák pozná prostredie Slavoja veľmi dobré a bude sa chcieť predviesť v čo najlepšom svetle fanúšikom, ktorý ho istotne poznajú.

My ale veríme, že 3 body zostanú doma a Slavoj udrží domácu neporaziteľnosť

SLAVOJ DO TOHO!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára