Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

piatok 28. októbra 2016

Pred zápasom MFK Slovan Giraltovce - Slavoj Trebišov

V poslednom týždni východoslovenské športové média nepíšu o inom zápase, ako o tom medzi MFK Slovanom Giraltovce a Slavojom Trebišov. Pochopiteľne stretne sa 1. celok tabuľky s 2. celkom.

Do konca jesennej časti zostávajú dve kolá a Slavoj Trebišov sa v nich bude mať čo obracať. Až po výsledkoch týchto dvoch kôl bude známe, kto bude zimovať na 1. priečke v Tipos III lige Východ. Lenže netreba zabúdať na to, že Giraltovce budú mať ešte o zápas viac, nakoľko ich zápas s Vranovom nad Topľou sa neodohral v dôsledku nevhodného terénu a bol preložený na Sobotu 12. nobembra 2016 o 13:30 h.

Analýza:

MFK SLOVAN GIRALTOVCE

Sa momentálne nachádza na 2. priečke v tabuľke s 1 bodovou stratou na prvý Slavoj, lenže Slovan odohrá ešte 3 zápasy a Slavoj už len 2. Giraltovce veľmi prekvapili a stále prekvapujú vysokým miesto v tabuľke a ako ukázali na domácom ale i súperovom trávniku nie sú vôbec priemerným týmom. Po väčšinu sezóny sa držia na prvom mieste. V doterajšom priebehu súťaže zaznamenali len 1 prehru a so skóre 26:7 majú najlepšiu obranu v lige.

SLAVOJ TREBIŠOV

Sa nachádza na 1. mieste v tabuľke s 1 bodovým náskokom nad svojim súperom, s ktorým bude musieť ale minimálne remizovať, aby si udržal prvú priečku v tabuľke. V 13. kole hostili mladý celok Veľkých Revíšť, nad ktorým dokázali vyhrať najtesnejším rozdielom 1:0. Slavoj má skóre 33:10 a teda spoločne so Svitom najlepší útok súťaže. Posledné dve kolá budú pre Slavoj veľmi dôležité, pretože sa v nich predstaví vonku najprv proti Giraltovciam a sezónu zakončí derby zápasom vo Veľkom Horeši. Slavoju to zatiaľ nejde vonku tak ako doma, ale veríme, že v posledných dvoch zápasoch sa to zmení.

Jeden z najdôležitejších zápasov sezóny pre obe mužstvá sa odohrá v Sobotu 29. októbra 2016 o 14:00. Verme, že Slavoj sa chytí aj na ihriskách súperov a prezimuje na 1. mieste celkového pelotónu.

SLAVOJ DO TOHO!




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára