Najbližší zápas

NAJBLIŽŠÍ ZÁPAS: NEDEĽA 13.NOVEMBRA 2016 o 13:30 DRUŽSTEVNÍK VEĽKÝ HOREŠ - SLAVOJ TREBIŠOV. --- SLAVOJ DO TOHO!!!

sobota 15. októbra 2016

Pred zápasom ŠK MILENIUM 2000 Bardejovská nová Ves - Slavoj Trebišov

V nedeľu 16. októbra 2016 o 14:00 odohrá zápas 13. kola III Ligy Východ Slavoj Trebišov proti domácemu týmu ŠK MILENIUM 2000 Bardejovská nová Ves.

Stretnú sa teda 11. tým súťaže proti lídrovi z Trebišova. Domáci kolektív už pred začiatkom súťaže avizoval, že prioritou je záchrana v III Lige Východ a tento cieľ sa im doposiaľ darí napĺňať a pohybujú sa v pokojných vodách v strede ligovej tabuľky.

Hostia z Trebišova majú diametrálne odlišné plány a po 12. kole sa nachádzajú na čele ligového pelotónu a proti domácim budú chcieť bodovať naplno.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt bardejovská nová ves

Analýza:

ŠK MILENIUM BARDEJOVSKÁ NOVÁ VES

Sa nachádza v pokojnom strede ligovej tabuľky a záchrana súťaže je viac než reálna. V poslednom zápase prehrali na pôde MFK Vranov nad Topľou 1:0 i keď na góle niesol výrazný podiel brankár Bardejovskej novej Vsi Dušan Molčan, ktorý si zrazil loptu do vlastnej brány.

Proti hosťom z Trebišova budú chcieť využiť domáce prostredie, nakoľko Slavoju to vonku zatiaľ nesype tak ako v domácom prostredí. Domácim by sa taktiež nejaké body dozaista pridali.

SLAVOJ TREBIŠOV

Sa nachádza na 1. mieste v tabuľke s 1 bodovým náskokom na druhé Giraltovce a preto bude chcieť bodovať na plno. Vo svojich radoch má taktiež i najlepšieho strelca súťaže Matúša Lorinčáka.

Do zostavy Slavoja by sa mohli opäť dostať Lukáš Jacko a Marek Oláh, ktorí ešte do zápasu so Sabinovom nezasiahli. Slavoj sa pokúsi podať vonku optimálny výkon, lebo zatiaľ to na štadiónoch súperov nie je ako v domácom prostredí, čo ale do značnej miery ovplyvňujú i rozhodcovia.

Veríme, že Slavoj prinesie z Bardejovskej novej Vsi všetky 3 body.

SLAVOJ DO TOHO!


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára